Torna a haver-hi lluna plena! Nit de tresors a Taat!box

14 gen

 

I la lluna plena ens torna a saludar, de nou, i per can Taat!box amb ganes de celebrar les nostres maternitats i paternitats, els dits petits i arrugats que ens saluden cada matí, les mans plenes de sorra que se’ns passegen pels abrics, les panxes rodones i boniques (les que encara dissimulen i les que ja no deixen trobar els dits dels peus…). La nit de lluna plena, encara més, ens posa les sensacions en primer pla, i fem molts petons a les galtes molsudes de les nostres baldufes.

imatge 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I quan ja les posem al llit, i respiren tranquil·les els seus somnis, fem una passejada per les propostes de Taat!box i hi descobrim tresors que ens semblaven que no arribaríem mai a nosaltres. Oh!  Un servei de cuina a domicili per al postpart, per deixar-nos cuida i cuinar, mentre nosaltres ens dediquem a cuidar i admirar el nadó. Oh! Un DingDing de plata per a l’embaràs, que és una joguina, i un instrument musical, i una joia bonica i artesanal. Oh!  Una il·lustració personalitzada a l’habitació del nadó, que l’acompanyarà en les estones que passi al seu niu, ja hi dormi, hi jugui o s’hi aprenguin a posar els mitjons… Oh! La magnífica revista Viure en Família, i no només una, sinó tota la subscripció anual, per estar al dia de tot allò que es diu i passa al món de la criança i gaudir-la durant aquells 3’ i ½ que tenim de temps lector al dia.

collage R

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I resulta que estem de sort, i que no només somriem en imaginar-nos gaudint del nostre regal Taat!box, i pel 5% de descompte que tenim aquesta nit de lluna plena (ei!, des de les 20h del dijous 16 fins a les 09.00h del divendres 17!), sinó perquè a més, totes les compres fetes durant la nit de lluna plena poden tenir premi!

premi I R

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El premi fa olor d’Alqvimia i us acompanyarà a la dutxa durant els propers mesos. Del Gel de bany i l’aigua de colònia per a nadons, amb components 100 % naturals, no ens pot agradar més la seva aroma de flors silvestres i fruites cítriques, que pica l’ullet a l’aromateràpia.

collage bosses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I amanit amb les bossetes handmade Taat!box, per guardar-hi de tot i més…!

Bona lluna i a firar-se!

No hay comentarios

Deja un comentario