Not a box i d’altres invents amb caixes

25 gen

Why are you sitting in a box? 
It’s not a box.
Are you still standing around in that box?
It’s  NOT NOT NOT NOT a box”

 Ens diem Taat!box, I no és casual.

Taat! + Box = l’essència de la sorpresa + la millor companya de jocs amb els nostres infants = Taat!box

I és que rumiant el nom del nostre projecte,  ens va semblar que Taat! copsava l’essència de la sorpresa, la que treballem per oferir en cadascuna de les nostres propostes, però que hi faltava alguna cosa al nom, que hi faltava el continent, que havia de ser tan cuidat i especial com el contingut. I vam donar alguna volta, però sabíem que irremeiablement anàvem a petar al més comú dels elements de joc amb els nostres petits: les caixes. I és que ens fascinen les caixes com a acompanyants de joc i gresca i ens apassionen els projectes craft i les caixes hi són molt present. que no hi és en...

Això i que la paraula “box” té musicalitat de tirallonga….

Va ser així com vam començar a crear embolcalls amb caixes imaginatives amb la possibilitat de transformar-les en família. Les pensen i creem perquè us acompanyin  en les petites grans aventures quotidianes familiars: el joc, explicar contes, fer un massatge, etc.  I de possibilitats, uf, una per a cada dia de l’any!

D’avions, pistes, cases de nines i d’altres animalons… collage iii

 

 

 

collage ii
Per fer un primer tastet (i fer-vos volar la imaginació abans de desvetllar-vos algunes receptes creatives per transformar la caixa Taat!) volem compartir amb vosaltres un llibre molt especial que il·lustra la gran fascinació que ens desperten les caixes:  NOT A BOX d’Antoinette Portis.Not-A-Box1Not-A-Box-2Not-A-Box-3Not-A-Box-4Not-A-Box-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un àlbum molt sorprenent tant pel seu contingut com per la presentació del seu format.  Les cobertes del llibre imiten la textura i el color de les caixes de cartró. El conill protagonista de la història ens descobreix que, amb imaginació, una caixa pot ser des d’una muntanya fins a un coet espacial.  Una línia argumental molt senzilla amb frases curtes i directes mitjançant un diàleg entre el protagonista i una veu omniscient que reiteradament  li pregunta perquè serveix aquest embolcall.

Qui més qui menys recorda un d’aquells episodis vist als nostres petits/es en que l’embolcall o caixa té infinit més èxit que el regal que guarda dins, oi? NOT A BOX en parla amb precisió i senzillesa. És un llibre imprescindible per a la biblioteca familiar que, a més, podeu descobrir d’una manera molt màgica si, quan l’ensenyeu per primer cop al vostre infant o el rellegiu plegats, el fiqueu dins d’una caixa i expliqueu la història jugant amb el llibre i la caixa.

Si voleu descobrir el llibre us deixem amb la narració… http://www.youtube.com/watch?v=6DYam44MS5k

I recordeu,  amb aquest post obrim una sèrie de RC (receptes creatives) fetes amb les capses Taat !box que acompanyen les nostres Taat !experiències. Preparats per crear capses de petons, de massatges, de somnis, de…?

Endevina, endevineta, sabeu  què s’amaga en aquesta caixeta? capsa 5

Trobareu totes les imatges i les seves referències al nostre Pinterest.

Si busqueu NOT A BOX, la referencia és la següent: NOT A BOX d’Antoinette Portis. Pontevedra: Faktoria K de Libros, 2011.

Bon joc!

No hay comentarios

Deja un comentario